cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
JOJOBET
Crew II

CASİBOM: CASİBOM GÜNCEL GİRİŞ 2024 OFFİCAİL RESMİ

 

GÜNCEL GİRİŞ İÇİN TIKLA!

Güncel Giriş: Kesintisiz ve Güvenli Erişim Rehberi
CASİBOM Nedir?
 
Güncel Adresi Neden Değişir?
Türkiye'de çevrimiçi KUMAR sitelerinde yasal düzenlemeler nedeniyle zaman zaman erişim engellemeleriyle karşılaşılabilir. Bu türde, Jojo gibi platformlar kullanıcılarına sürekli hizmet verebilmek adına giriş adreslerini güncelleyerek yeni bir alan adı üzerinden erişim sağlar. Bu değişiklikler, kullanıcıların güvenli ve sorunsuz bir şekilde platforma erişimlerini sürdürmelerini amaçlıyor.

Dallas, TX Kullanıcı Grubu Etkinliği

Diğer liderler ve geliştirilmişla en iyi uygulamaları öğrenerek ve paylaşarak ağınızı ve düşüncelerinizi genişletin. Kimlik güvenliği uygulamanızı ve ömrünü uzatmak için yeni içgörüler modülasyonu.

Dağıtılmış çalışma modellerine geçiş, SaaS uygulama çözümü ve hızla bir BT ortamıyla birlikte Kimlik Güvenliği giderek daha karmaşık hale geldi. Sağlam bir Kimlik Yönetimi programını oluşturmak, onu daha kritik öneme taşımaktır.

Toyota Motor North America'nın ev sahipliği yaptığı Dallas, Teksas'taki yüz yüze Kullanıcı Grubu etkinliğine 28 Haziran'da saat 10:00 CST'de katılın. Giderek artan sayıda iş zorluğunu ele almak için Kimlik Yönetimi programlarını nasıl oluşturdukları ve geliştirdikleri konusunda doğrudan akranlarınızdan bilgi alabilirsiniz.

Etkinlik sırasında yapacaksınız: 

Benzer Kimlik Yönetimi ile karşılaşan akranlarınızdan eylemlere dönüştürülebilir içgörüler ve en iyi uygulamaları başlatın. SailPoint uzmanlarından öğrenin. Öğle yemeği ve happy hour sırasında ağ kurun.

 

0 Kudos
Reply
0 Replies